Monday-Friday

WLIX Weekday Schedule

6am Morning Drive Starts - 6am to 10am

7am Joyce Meyer - Enjoying Everyday Life - 15 minutes

10am Richard Anderson - Holding Out Hope Church- 30 minutes (MTThF)

1030am TD Jakes - Potter's Touch - 15 minutes - MTThF (Revival Fire W)

11am Timothy Conklin - Truth, Grace & Light - 15 minutes

1115am Mark Vandeventer - Faith, Man & Money - 15 minutes

1130am Wayne Monbleu - Let's Talk About Jesus - 60 minutes

1245pm Mike Burns - Christian Joy Fellowship - 15 minutes

1pm Kevin McGinnis - Jesus is Lord Church - 30 minutes MWF

2pm David Jeremiah - Turning Point - 30 minutes

3pm James Dobson - Focus on the Family - 30 minutes

400pm Afternoon Drive Starts - 4:00pm to 7:00pm

7pm Charles Swindoll - Insight for Living - 30 minutes

6:00AM - 10:30AM MMC

10:30AM - 11:00AM Living Epistles Shelia Vitale 30 minutes

11:00AM - 12:00PM Let's Talk About Jesus - Wayne Monbleau 56:00 minutes

12:00PM - 12:30PM Love and Mercy - Pastor Deborah Mitchell 30 minutes

12:30PM - 1:00PM Pastor Bill Giangrande 30 minutes

1:00PM - 9:00PM MMC

9:00PM - 10:00PM Saturday Night Cafe - Local Artists
ALL OPEN SPOTS ON SUNDAY FROM 5:00AM - 12:00 MIDNIGHT will be filled with PRAISE and WORSHIP Music

6:00AM - 6:30AM Holding Out Hope Broadcast - Pastor Richard Anderson 30 minutes

7:30AM - 7:45AM Joyce Meyer Ministries 15 minutes

8:30AM - 9:00AM Bayshore Assembly of God - Pastor Johnson 30 minutes

9:00AM - 9:30AM Christian Joy Fellowship - Pastor Michael Burns 30 minutes

9:30AM - 10:00AM T.D. JAKES 30 minutes

10:00AM - 10:30AM Holding Out Hope Broadcast - Pastor Richard Anderson 30 minutes

10:30AM - 10:45AM Joyce Meyer Ministries 15 minutes

11:00AM - 11:30AM Pastor Bill Giangrande 30 minutes

12:00NOON - 4:00PM Praise Sunday

4:00PM - 4:30PM Holding Out Hope Broadcast - Pastor Richard Anderson

5:00PM - 5:30PM God Has The Answer - Bishop Gaspar Anastasi 30 minutes

5:30PM - 6:00PM The Word Mkes The Difference - Pastor Steve Brower 30 minutes

6:00PM - 6:30PM Holding Out Hope Broadcast - Pastor Richard Anderson 30 minutes

7:00PM - 8:00PM Divine Intervention - Daniel Fazzina 60 minutes